Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Няма да стане така определено...Ще стане баркоч яйцето ще полепне по ориза, блях. Бих го направил по друг начин. Зваряваме ориза, но да е леко твърдичък и след това го мием със студена вода и леко го осоляваме. В тиган уок запържваме подходящ микс зеленчуци, като овкусяваме леко с соев сос, след като поомекнат ги изваждаме от мазнината и в нея слагаме пилето (предварително овкусено с черен пипер и сол. Когато побелее добавяме и соев сос и пържим до готовност, като внимаваме да на прекалим защото пилето ще стане сухо. Към пилето добавяме ориза и запърваме и него връщаме и зеленчуците и запържваме за още минутка и готово. Принципно се прави кладенче в ориза и там се слага яйцето, но трябва котлона да е много силен. Най-добре да го запържите отделно. Към това бих добавил и гъби запържени отделно с черен пипер и соев сос.