Мързеланка
Мързеланка
Новак

Моите коментари

Мързеланка коментира:
Това е един от най-предпочитания тип рецепти за сладкиш! Интересен и лесен! Моля автора, както и всеки друг, да си направи труда да си провери правописа преди да публикува !
Мързеланка коментира:
Есенцията винаги "пълни" кухнята с ухание и деца! Но и миризмата на маслото е невероятна!
Мързеланка коментира:
Снимките са от администратора на сайта, когато авторът на рецептата не е сложил сам!
Мързеланка коментира:
Гарантирам невероятния положителен ефект от джинджифила, макар леко специфичния му вкус.... с мед и лимон е чудесно средство за стабилизиране на имунитета през всички сезони!
Мързеланка коментира:
на мен ми изглежда лесно и вкусно, но аз имам проблем със содата, за това бих сложила ванилия.
Мързеланка коментира:
Това е уникална комбинация! Успех на мераклиите! Аз установих, че за сладкиши се изисква изключително търпение и стриктност, затова се доверявам на специалистите! :)
Мързеланка коментира:
:) Не можах да изчета всички коментари, но неоспорим факт е, че предизвика слюноотделяне :) и събуди спомени за детството! Каквато и да е оргиналната рецепта, явно за всеки е различна, но вкусна и с повече желание и любопитство можем да опитаме и този вариант! Аз също ще се пробвам, за да споделя резултата с вас!
Мързеланка коментира:
При мен бисквитите оказаха положителен ефект за окончателния вид на сладкиша! Няма нужда от бакпулвер и това е добре, защото аз не харесвам! Ако рецептата не ви харесва, благодаря, но няма нужда да "хейтвате"! Тук сме за да споделяме положителни, а не лоши емоции! Успех в готвенето с любов! :)