Сготвих го на фурна на 200 градуса печено за час, със олио вместо масло - по малко олио (към 50г).
Като цяло е вкусно, доста силно се отличава вкуса на царевиното брашно. Съгласен съм с готвачите над мен, които са на мнение, че това не се класифицира като пататник.
Въпреки, че не знам точното какво е пататник - идва от думата картоф(патат), на яденето вкуса главно не е на картоф а както се изрази сестра ми на кекс :)
Яденето е лесно и бързо за правене и е леко за ядене + че е може би и полезно.
МММММММММММмммммммм м м м м м м! Направих го яденето без бамята, и може човек да се обърка с тея домати които не се добавят никаде ?.? но стана перфектно, моята добра критика е тази: Яденето е леко, телешкото стана меко и приятно, нито твърде сочно нито твърде печено, и като цяло вкусовете на зеленчуците се допълват перфектно.
По принцип не ям патладжани, но по тази рецепта бих ги ял винаги.
"Иги" имаш поздрави от един случаен готвач аматьор, и ти благодаря за тази хубава рецепта.
Моите коментари