Мммммм божествени! Супер отдавна се опитвам да направя толкова идеално балансирани сладки (меденки) - с мека сърцевина, леко хрупкави по края и тооолкова богати на вкус - благодаря за точната и вкусна рецепта! :)
Доста приятна рецептичка, малък е шанса да не се получи добре някому. И смятам, че е достатъчно подробна. Аз лично набързо я правих, пропуснах чесъна и зехтина (защото нямах), а ябълковият оцет замених с винен. Два часа за хладилник също нямах, но се получи превъзходно! Подправките от предпоследния абзац ми бяха червен пипер. Поздрави!
... И червеният пипер се слага върху сиренето, преди домата... :) Не опитах творението си, но приятелят ми каза, че е било страшно вкусно. Благодаря за хубавата и лесна рецепта, Явор! :)
Много интересен вкус се получи. :) Между другото - не е отбелязано в рецептата какво правим с нарязания на ситно магданоз - само засправка. Стигате дотам, че се нарязва на ситно. ;)
Моите коментари