Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Само дето липсва кимиона...
Анонимен коментира:
Съставката която е характерна за Банският суджук не е семена от копър а семена от див кимион който расте само в планините в Банско!
Анонимен коментира:
Това явно е някакъв заводски метод за масовото производство.
Анонимен коментира:
Явно че н Калинов се има за експерт в скарата и аз не искам да оспорвам това...но...да се прави каймата на каша с блендер ми ззвучи леко идиотско. Не усещате ли лучеца в кюфтето, структурата на каймата за какви изобщо кюфтета говорим?
Анонимен коментира:
Магданоз се слага на пържени кюфтета.
Анонимен коментира:
Точно ЛУК се слага в кюфтета на скара! Явно тук има хора които си мислят че са "наясно" с подправките:)
Анонимен коментира:
И без ЛУК не са просто кюфтета!