Кристина Черникова
Кристина Черникова
Администратор

Моите коментари

Изглежда много вкусен :)
Изглеждат доста впечатляващо, а същевременно не са никак трудни за правене. :)
Благодаря
Колко време трябва да се киснат елдата и киноата?
Малките ми сочни бебчета! Направо се топят в устата!
Аз добавям, ако е много кисел сокът.
Ами качете снимка, да видим и Вашите кулинарни заложби :)
Основното е бобът да се накисва поне 6-7 часа. След това е трябва да се вари в няколко води-най-добре три. След това може да се остави да покъкри във фурната на 150 градуса по-дълго време. Колкото по-бавно и продължително се готви, толкова по-добре!
Два броя са достатъчни, но ако желаете, можете да добавите още. Въпрос на вкус. :)
Влюбих се в тях! Така, като гледам, рецептата позволява да се експериментира доста и задължително ще опитам да ги направя макар и с по-различна плънка.
И ние вкъщи си правим подобни бонбонки, много са вкусни и най-важното-без консерванти!
Много интересна идея, браво!
Стана много приятно на вкус :)
Забърках каймата и сега съм я оставила да престои. Нямам търпение да видя какво ще се получи!
Благодарим за рецептата и за подробното обяснение! :)
Направих я, без да варя цвеклото и мисля, че пак стана много вкусна. :)
Изглежда страшно вкусна! Ще я приготвя при първа възможност! :)