Кристина Черникова

Администратор
Моята стенаРецепти167СтатииСъветиКоментари96Форумни темиПостове във форума4За менИзпрати съобщениеточки1362
Кристина Черникова коментира:
Изглеждат доста впечатляващо, а същевременно не са никак трудни за правене. :)
Кристина Черникова коментира:
Колко време трябва да се киснат елдата и киноата?
Кристина Черникова коментира:
Малките ми сочни бебчета! Направо се топят в устата!
Кристина Черникова коментира:
Аз добавям, ако е много кисел сокът.
Кристина Черникова коментира:
Ами качете снимка, да видим и Вашите кулинарни заложби :)
Кристина Черникова коментира:
Основното е бобът да се накисва поне 6-7 часа. След това е трябва да се вари в няколко води-най-добре три. След това може да се остави да покъкри във фурната на 150 градуса по-дълго време. Колкото по-бавно и продължително се готви, толкова по-добре!
Кристина Черникова коментира:
Два броя са достатъчни, но ако желаете, можете да добавите още. Въпрос на вкус. :)
Кристина Черникова коментира:
Влюбих се в тях! Така, като гледам, рецептата позволява да се експериментира доста и задължително ще опитам да ги направя макар и с по-различна плънка.
Кристина Черникова коментира:
И ние вкъщи си правим подобни бонбонки, много са вкусни и най-важното-без консерванти!
Кристина Черникова коментира:
Много интересна идея, браво!
Кристина Черникова коментира:
Забърках каймата и сега съм я оставила да престои. Нямам търпение да видя какво ще се получи!
Кристина Черникова коментира:
Благодарим за рецептата и за подробното обяснение! :)
Кристина Черникова коментира:
Направих я, без да варя цвеклото и мисля, че пак стана много вкусна. :)
Кристина Черникова коментира:
Изглежда страшно вкусна! Ще я приготвя при първа възможност! :)
Кристина Черникова коментира:
Много тематична рисунка :)