Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
1кг захар? На мармалад ли ще се прави :D
Анонимен коментира:
То всичкото е много хубаво, ама как точно режете картофа на половин милиметър, и после го разцепвате по средата, и получавате тази картофена цигарена хартийка, за да се достигне резултата от снимката?
Анонимен коментира:
Пропорциите месо/сол и в последствие месо/подправки, както и времената еднакви ли са за друг тип месо(свинско, телешко)? И има ли някаква пропорционалност на загуба на тегло при сушенето?
Анонимен коментира:
Доста добра идея. +Спестява място на масата!!!
Анонимен коментира:
Ще се пробвам след малко на нещо такова!!!
Анонимен коментира:
Ооо, това със сигурност ще бъде пробвано през почивните дни!!!