Рецептата е публикувана в сайта, преди няма и час, намерете я и ще си ги приготвите :) не е нужно за 300 гр крем да пиша рецептата отново ! Мое мнение !!!
Снимката която добавихте ПЕТКО ДЕЧЕВ, много се съмнявам че е продукт на тази рецепта, адмирации към админите че я премахнаха!!! Продукта от снимката ви бе от друга рецепта, но която и да е тя е пълен провал и на ваше място никога не бих се излагала с подобно нещо !!!
Не съм опитвала, и не мога да кажа но ако решите да ги правите моят съвет е да ги направите като розички по но разлята роза а не дебела и висока може да не ви се получи т.е. изпече .
Замесете тесто от 1 ч.ч. брашно, 0,5 ч.ч. сол, 1 с.л. олио и 0,5 ч.ч. вода.
Разточете тестото на тънко и със фигурки, изрежете желаните от вас форми за декорация на питката.
Благодаря за наблюдателността :) плънката слага между корите след маслото т.е. намазвате с масло поставяте част от плънката! Съжалявям на при преписването на рецептата съм пропуснала тази важна стъпка :( моля, за извинение !!!
Мили дами, възможно е какаото да ви е в повече :) но за брашното и сиропа не съм съгласна :) трябва да придържате точно по рецепта и с една и съща чаша измервателна чаша,кексът се пече в кексова форма за да стане висок и бухнал, за да може да попие добре сиропа. Сиропа се налива на етапи т.е. поливате с 1 черпак и като попие тогава втори черпак и т. н. Просто е невъзможно 250 гр брашно да е много при толкова продукти!!!
Благодаря,Ти Доби :) голяма вкусотийка е и с нетърпение очакваме Коледа (на прасенцето) и зимния сезон край камината за да си я приготвим :) с домашно месце,винце и на топло с хубава туршийка и кръжащи около фурната внуци :)
Моите коментари