Потребител#165562
Потребител#165562
Новак

Моите коментари

Потребител#165562 коментира:
Лесно и вкусно. И телешкото няма никакъв шанс да остане твърдо. Добавих обаче и малко червен пипер.
Потребител#165562 коментира:
Да, но само 5минути стерилизиране.
Потребител#165562 коментира:
Няма да сбъркате.
Потребител#165562 коментира:
Наистина става чудна.
Потребител#165562 коментира:
Класическата технология на подобен вид супи повелява: За да не падне зеленчука на дъното на съда за готвене и за да не се утаи в чиията е нужно да се спазва точно пропорцията между маслото и ПРЯСНОТО МЛЯКО. Съотношението е 40мл.мляко и 10гр. масло за всяка порция. Тогава крем-супата става гладка и не се утаява.