Лилия Цачева/Lipodve
Лилия Цачева/Lipodve
Готвач

Моите коментари

Изглежда супер! И ориготвянето е лесно! Сигурна съм, че е много вкусен!
Изглежда страхотно! Ако ми остане време още довечера ще опитам!
Да, наистина е вкусен, и аз много го обичам, но пък не обичам сушени плодове. Ако слагам нещо за разнообразие ще са или пресни, най-често малини или ягоди, или пък някакви ядки. (:
Благодаря! Радвам се, че Ви харесва и ще се радвам да споделите резултата. Поздрави! (:
И аз ги обожавам, радвам се, че Ви харесва! Поздрави! (:
Здрасти. Радвам се, че ти харесва и съжалявам, че отговарям толкова късно. Бадемово масло има например в ДМ или в който и да е био магазин, или в био секцията в големите супермаркети. Може да се приготви и у дома разбира се - имам рецепта за това в блога, а мисля, че и тук съм я качила - трябва само да имаш блендер с нож. Мусковадото е по-разпространено от бадемовото масло, така че мисля, че в по-големите вериги ще има, аз си купувам и от метро. Надявам се да съм отговорила изчерпателно. Ще се радвам да споделиш резултата ако решиш да си приготвиш кекса. Поздрави! (:
Благодаря ти, Сия! :) Паленцата брат ми ми ги донесе от някъде, и аз много им се радвам!
Ами за да се получи, тази гъстота като на истински бананов шейк, в който има сладолед е нужно банана да е замразен, защото един вид той играе ролята на сладоледа. Иначе сигурна съм, че ще стане вкусно, но ще се получи по-скоро нещо като бананово мляко. ((:
Ами аз ги настъргах на най-едрото на рендето, защото са ми по симпатични така, иначе наистина стават сочни и нямат нищо общо с купените! :)
Не, това е подправка, името и е "заатар". Има много хубав аромат и всъщност представлява смес от риган или мащерка, сумак, сол, майорана, запечен сусам и мисля, че има и кимион, който аз попринцип не обичам, но в тази комбинация се усеща съвсем леко и ненатрапчиво. Незнам в какво съотнощение са всичките подправки, но не е проблем да се приготви и вкъщи според собствения вкус. Иначе благодаря, хлебчето наистина стана много хубаво, а пък най-хубавото е, че става бързо. Поздрави! (:
Пропуснала съм в съставките - 1 шепа едри кокосови стърготини. :)
Благодаря! Другия ми любим вариант е със сушени домати в дупчиците и поръсена със зехтина от тях, и цвета става един наситено оранжев, и вкуса е супер! Поздрави! (:
И доста сочно! :)))
Да, комбинацията с черен чай е супер! :)
Аз не ги отцеждам никога. По същия начин правя и с круши, и тях не отцеждам.
Понякога ги правя и с чесън, но ги предпочитам с лук! :)))
И аз много ги обичам и много се радвам, че се получиха във фурната, защото стават много бързо, а иначе нямам на какво да ги направя! На електрическия котлон не се изпичат добре, на газовия трябва да ги пека 3 дни... Очаквах да се разкашкат, но не! Омекнаха, но останаха хрупкави точко както трябва да бъдат!