Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Diana»Моите коментари

Моите коментари

Diana коментира:
Ваня благодаря ти за коментара и доверието. Кифлите наистина са меки и вкусни.
Diana коментира:
Юлия благодаря за коментара. Радвам се че кифлите са ти допаднали.
Diana коментира:
Здравейте Мария! Чашата, която ползвам е с вместимост 220мл., но и чаша с 250мл. да ползвате не бихте сгрешили. Успех и да споделите резултата :).
Diana коментира:
Много ми допадна рецептата и веднага записвам за проба :).
Diana коментира:
Благодаря за доверието Ирина :). Радвам се че ви е харесала баничката.
Diana коментира:
Изглежда чудесно! Записвам си за проба :)
Diana коментира:
Благодаря Вальо! Ползвам хлебопекарната само да омеси тестото. Готовото тесто разделям на 4 топки, поливам с топла мазнина и покривам да втаса за около 30 мин.
Diana коментира:
Защо да не успееш. Масленото тесто се приготвя много лесно, а плънката няма предварителна термична подготовка. Пробвай, лесно е :) и чакам да споделиш резултата ;).
Diana коментира:
Благодаря Веселина! Опитай, сигурна съм, че ще ти хареса. Това е от онези ястия, които неможеш да спреш да ядеш ;). А турската кухня е впечатляваща, поне това което съм опитвала аз. Малко не здравословна, според мен, защото има доста пържено и сладко, но много вкусна.
Diana коментира:
Благодаря Сия! Соса е наистина е чуден. Признавам, че съм го приготвяла и към други печени меса, а и като сос към меса на скара. Домочадието доста го харесва.
Diana коментира:
Изглежда невероятно! Само зеления фасул не ми допада, но ще заменя с нещо друго. Благодаря за хубавата рецепта
Diana коментира:
Благодаря Соня! Добра идея с маслото. Ще пробвам и ще споделя резултата.
Diana коментира:
Благодаря! Цялото домочадие подходи скептично, когато го приготвих за първи път, защото няма месо. Но толкова им хареса, че доста често го приготвям.
Diana коментира:
Благодаря Сия! Пастичките са си изненадващо вкусни и наистина трябва да се пробват. Поздрави!
Diana коментира:
Албена извинявай, сега виждам въпроса ти. Разбира се, че може да замениш естрагона. Замени го с която подправка ти харесва.
Diana коментира:
Благодаря Ваня! Мисля, че онова, което прави кекса с по-влажна текстура е киселото мляко. В тази рецепта обаче търсим ефекта пухкав и мек кекс. Това според мен се постига с прибавянето на олио вместо масло, на кисело мляко и непременно отделно разбити белтъци.
Diana коментира:
Благодаря Сия, сигурна съм, че ще ти харесат ;).
Diana коментира:
Ваня благодаря, че си толкова наблюдателна. Всичките ми снимки са надписани, само че тази е по-стара и надписа и е по-наситен. Съгласна съм, че не е хубаво да се ползват чужди снимки и много се ядосвам когато някой го прави. А когато го направят с мои снимки съм безкомпромисна. А рецептите са мои и всяка една е приготвена, снимана и опитана от мен :). Сия благодаря за бързата намесата. Аз докато намеря време да се включа можеше да има неприятна полемика :). А за пастичките какво да кажа, разкошество. Сочни, нежни истинска наслада за небцето.