Diana

Чирак
Моята стенаРецепти61СтатииСъветиКоментари109Форумни теми1Постове във форума11За менИзпрати съобщениеточки1245

Приготвяла съм агнешка главичка на супа. Невероятно вкусна, но доста трудоемко е премахването на костите. Трябва да е добре сварена, за да се отдели месото.

Аз съм опитвала бананов чипс, но не ми харесва. Този, който се продава е доста твърд и обработен с нещо, вероятно за да се съхрани по-дълго. В домашни условия съм пробвала и ми допада повече. Приготвям го в сушилня за плодове и зеленчуци, като го нарежа на доста тънки кръгчета и суша около 4 часа.

Целувки правих вече, но виж за блатове за торта не се бях сетила. Благодаря Илияна! Мисля, че Торта Гараш не е лоша идея 


И аз също почти не ползвам сухи варианти. Винаги имам пресни замразени подправки във фризера. 


У дома обожаваме чернокоп. Според мен е невероятна риба както пържена така и маринована. Често похапваме ципура и таранка. Акулата и хека също много ми допадат.

Всички малки кексчета са ми любими :blush:
Приготвям едни с портокал и заквасена сметана. Много бързи и вкусни, а и търпят импровизации.
3 яйца
1ч.ч. захар
200г заквасена сметана
1/3ч.ч. олио
1 2/3ч.ч брашно
1 бакпулвер
1с.л. прясно изцеден портокалов сок
настърганата кора на 1 портокла
1 прахче ванилия
Може да се добавят парчета шоколад или сушени плодове или каквото ви харесва

И аз предпочитам салатата с мед, вместо сметана. Обикновено слагам банан, ягоди, киви, портокал или пъпеш /от сочните/или ягоди, ябълки, круши. Поливам с мед и поръсвам със зърна нар.

Краставиците беля, защото така са ни по-вкусни, а плодовете понякога беля, а друг път не, не следвам конкретно правило