Виктория Георгиева
Виктория Георгиева
Мастър Шеф

Моите коментари

Може да се добавят и резенчета банан за свежест и допълване на вкуса.
За лятната манджа са необходими: олио, 1 глава лук, 2 чушки, 1 морков, 2 домата. Лукът се почиства и нарязва на полумесеци. В тиган се загрява повечко мазнина. Лукът се пържи. Отстранява се от тигана. Чушките се измиват и почистват от семките. Режат се на кубчета. В същият тиган се пържат чушките. Морковите се измиват и нарязват на колелца. Доматите се измиват и нарязват на кубчета. Лукът се прибавя към чушките. Добавят се морковите и доматите. Разбърква се. Оставя се да ври около 15 минути. Подправя се със сол и черен пипер.
Според мен маята е достатъчна з атази рецепта. Получава се бухнало. Но пробвайте ако искате. Споделете как се е получило.
Този десерт може да бъде приготвен предварително и замразен. Когато се приготвя замразен печенето е 14 - 15 минути. По този начин за 15 минути може да се поглезите със страхотно изкушение.
Благодаря. Може да се добави и колбас. Много е вкусно.
Предполагам че със сладко ще стане също много вкусно.