Тортата е страхотба, но моля ви, НЕбизползвайте маргарин. Когато палачинките са добре приготвени може да ги намажете с мъничко масло. Така не се налага да ги мажете допълнително. Остават много мекички и пухкави.
Иначе идеята за солена палачинкова торта е прекрасна! Една от най-любимите ни :)
Страхотна комбинация! Но когато аз проготвям такъв ориз и е заедно с пиле го покривам с фолио (ако е в тава) или със зелеви листа (тава или глинен гювеч). От зелевите листа пилешкото става невероятно крехко :)
Благодаря за идеята :)
Страхотна рецепта! Но аз много обичам кокос и ще добавя в украсата отгоре, като пропусна бонбоните :), с кокоса вкуса ще стане още пи-нежен.
Благодаря за идеята :)
Здравейте,
Явно не сте прочели добре рецептата, плънката е абсолютно по ваш избор, но не бива да се прекалява с нея, за да не се разтече. Моите конкретно са с домашно сладко от смокини, ако бяха с малини, къпини или боровинки щях да добавя и стафиди. Много е условно кой колко сладко обича.
Формите са избрани, защито 2 от козунаците бяха за подарък, напълних ги до половината и при второто втасване с изпичане ги напълниха и се издуха идеално поне по моя вкус.
Относно плетките, всеки ги плете както намери за добре.
Не на последно място, можете сама да прецените дали да пробвате рецептата или не, явно на над 27 - 28 000 души им е допаднала :).
Все пак мерси за отделеното време и мнение.
Хубав и ползотворен ден ;)
Моите коментари