Потребител#167180
Потребител#167180
Готвач

Моите коментари

Потребител#167180 коментира:
Не обичам агнешко месо, но за този сандвич ще се прежаля!
Потребител#167180 коментира:
Благодаря! Очаква някой да го хапне!
Потребител#167180 коментира:
Много благодаря! За първи път го правих у наистина стана уникално вкусен, варианти и рецепти разбира се има много. Аз го направих по мой вкус, идеята е от кулинарните групи.
Потребител#167180 коментира:
не, за щрудел тестото е друго
Потребител#167180 коментира:
Ние вкъщи ги обожаваме и ги хапваме по всяко време :)
Потребител#167180 коментира:
Определено с домашната ставам много вкусни, направих доста и изчезнаха аламинут!
Потребител#167180 коментира:
Днес само вкусотийки, предлагаш, Ваня :) Тези филенца са ми едни от любимите!
Потребител#167180 коментира:
Аз по принцип харесвам повече белите риби панирани, и скумрия много не обичам. А и по често във фурната по на бързо.....
Потребител#167180 коментира:
Отдавна не съм правила. И аз така я приготвям!
Потребител#167180 коментира:
Мммм....спечели ме! :))
Потребител#167180 коментира:
С лук не съм пробвала до сега, звучи интересно!
Потребител#167180 коментира:
И аз бих си хапнала едни такива лодчици! Много я обичам тази комбинация.... може да е постно, но е много вкусно!
Потребител#167180 коментира:
Толкова апетитно изглеждат, че с желание да си хапне човек!
Потребител#167180 коментира:
Благодаря, Ваня! Не съм търсила ефекта, така се получи след изпичане, но пък е красиво и на мен ми харесва!
Потребител#167180 коментира:
Мазнината е олио, слага се в тестото. Отделно се използва за намазване! Може да сложите 200 в тестото и 50 да оставите за намазване на корите.