Моите коментари

Pressy коментира:
Да остават. Като са така големични малко по-трудно ! Но ако имаш специални прибори при обръщането,малко повечко брашно,може и галета да използваш,се получават !
Pressy коментира:
Много любима рецепта от детството !
Pressy коментира:
Благодаря за съветите. Хубава статия !
Pressy коментира:
Добро предложение ! Изглежда вкусно. Ще го изпробвам. Благодаря ти за рецептата !
Pressy коментира:
Интересно и определено ИНОВАТОРСКО ! Заинтригуват ме ! Ще се пробва непременно !Благодаря за рецептата !
Pressy коментира:
Правила съм го много пъти,но не знаех как се казва.Не съм добавяла до сега джоджен, но ще го изпробвам и по този начин ! Вкусно е и е много лесно !Супер !
Pressy коментира:
Харесва ми . Интересна рецепта . Трябва да се пробва .
Pressy коментира:
Ммм...ароматно и вкусно. Изглежда и много добре !
Pressy коментира:
Да ,разбрах ви ! И аз изкарах мнението си отново без укор ! Хубаво е когато се обменя информация ! И на вас хубав ден !
Pressy коментира:
Ммм...вкуснотия ! Изглежда много хубаво !
Pressy коментира:
Хубава рецепта ! Засищащо и красиво !
Pressy коментира:
Ох , само като гледам снимката и ми потекоха лигите ! Изглежда страхотно !
Pressy коментира:
Никога не готвя с вече използвана мазнина ,тъй като се усеща мирисът от предното ястие,но не бях чувала за тези факти ! Благодаря ! Полезно беше ,че прочетох тази статия !
Pressy коментира:
Много добре изглежда !
Pressy коментира:
Да ,подобно! Пататникът е по-дебел и с други подправки ,но този омлет става адски бързо и е също така вкусен !
Pressy коментира:
Много богата плънка ,харесва ми !
Pressy коментира:
Любимата ми торта ! Няма друг такъв вкус , просто уникална наслада за непцето !
Pressy коментира:
Хубаво предложение ! Обичам сьомгата приготвена по този начин !