Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Преди няколко дни направих по тази рецепта бърза торта. Удвоих продуктите. Слажих хартия за печене в една йенска тенджерка и изпекох тортичката. След като изстина, я разрязах на 3 блата. Разбих малко домашно "дулсе де лече" с почти същото количество краве масло до пухкав крем. Ароматизирах с ванилия и лимонова кора/есенция/. Слепих блатовете набързо, намазах я и отгоре и оставих за една нощ в хладилника. Става страхххххотна - бърза и лесна, но и изключително вкусна. За тези, които обичат ядки - може да поръсите отгоре, както и да сложите между блатовете. Със същата рецепта много успешно си правя и мъфинчета в силиконови формички, отново изпечени в микровълновата.
Анонимен коментира:
Направих ги с малко повече какао и добавих една шепа накълцани орехови ядки. Получиха се супер! Аз обожавам всичко шоколадово, така че това ще са перфектни сладки за сутрешното кафе!
Анонимен коментира:
Чудесна рецепта! Получи ми се точно такова зърнисто турско реване, каквото съм яла преди мнооооооого години. Обичайно го правя с подобно на пандишпановото тесто и структурата е по-различна, но предпочитам ето това!
Анонимен коментира:
Обожавам прекрасния наситен вкус на този сладкиш. В моя случай е поръсен с кокосови стърготини, а не с пудра захар или какао, както обичайно се прави. Това, според мен, подсилва още повече всички аромати и го прави неустоим. Заслужава си да се пробва от всички, които обичат с една хапка да заситят апетита си за нещо шоколадово.