Михаела Михайлова
Михаела Михайлова
Новак

Моите коментари

Картофите сигурно се намачкват?
Снимката не съм я сложила аз. Помислих, че ти си я качила към моята рецепта?! По-добре питай админ какво е станало...
Интересна рецепта. А какви са тези шоколадови фигурки ?
Браво Натали, от снимката виждам прекрасния резултат!
Според мен може да се използва и сладко от вишни с цели плодове.
Досега не съм го правила, но от баба си знам, че крем карамела първо трябва да хване лека коричка отгоре, като го пипнеш с пръст да не потъва и тогава се излива сместа за кекса.
Здравейте, вентилаторът е за предпочитане. Градусите между 160 и 180. Сосът трябва да се редуцира и да се сгъсти, а отгоре да има леко запечена коричка.
Страхотна снимка! Точно такъв сочен ми се получава и на мен ориза.
На мен ми се иска да има една снимка на отрязано парче. Да я видим как е и отвътре.
Според мен вместо чубрица повече и подхожда целина или магданоз.Режа си ги и ги слагам във фризера. Така имам целогодишно от тези ароматни подправки.
Яснол. Понеже ми казаха преди изваждането купичките да се сложат в топла вода, за да се отпусне желатина.
Може ли по-подробно да обясниш за обработката на желатина, как се вади после от купичките така, че да остане гладко ?