Какъв е този сач с 2 кг. продукти ?! Той трябва да е голям колкото джантата на ТИР и да се пече в селската фурна , че в домашна фурна няма да може да се събере !
Слагаш кубче зеленчуков бульон в този от варенето на месото , чети малко ... така придава вкус и аромат . Аз лично слагам половин кубче зеленчуков и половин кубче гъбен бульон .
Майонезата се прави с пасатор , а не с миксер . И няма нужда да е БЪРЗА майонеза , защото БАВНА няма ! Прави се за 2 мин. , като изключим , че яйцата трябва да са на стайна температура , ако броим затоплянето им то майонезата става за 2 часа . Чао !
Тук коментират доста непросветени хора с големи кореми . Катък се прави от готово кисело мляко с добавено сирене , подправки и добавки като чушки се слагат по избор и вкус . А така и не стана ясно кой е този Санди ..... явно някой майстор катъкчия ?!
Дана , винаги когато се слага доматен сос се слага щипка захар , за да "убие" киселинността , а не за да се подслади ястието , но това в с. Банкя и на конгресите на ПП "ГРОБ" няма кой да ви го разясни , там само ястия от Тикви се приготвят !
Ще я пробвам тази рецепта , понеже снимката ме впечатли . На колко сантиметра се режат парчетата и горе-долу колко да са дебели корите след като се разточат ?!
Час и половина на 250 градуса ??!?!??! Ти слон ли ще печеш в пещ или пържоли във фурна ?! Няма да пробвам с тези градуси , че 7 лв. на боклука не ми се хвърлят .
Моите коментари