Димитър Дадачев
Димитър Дадачев
Новак

Коментарите на Димитър Дадачев

  • Димитър Дадачев коментира:Пилешки сач със сметанаПилешки сач със сметана24.01.2016Сметаната като питие към сача ли е или да пием бира ?
  • Димитър Дадачев коментира:Добруджански сачДобруджански сач13.09.2017Какъв е този сач с 2 кг. продукти ?! Той трябва да е голям колкото джантата на ТИР и да се пече в селската фурна , че в домашна фурна няма да може да се събере !
  • Димитър Дадачев коментира:Вкусни палачинки с газирана водаВкусни палачинки с газирана вода30.07.2013Каквото е и ч.л. !
  • Димитър Дадачев коментира:Свински вратни пържоли в маринатаСвински вратни пържоли в марината04.11.2018На 1 кг. свинско 1/2 ч.л. сол ми се струва доста сбъркано малко , кимион не слагате ли ?!
  • Димитър Дадачев коментира:Сочно свинско с ориз на фурнаСочно свинско с ориз на фурна29.08.2018Слагаш кубче зеленчуков бульон в този от варенето на месото , чети малко ... така придава вкус и аромат . Аз лично слагам половин кубче зеленчуков и половин кубче гъбен бульон .
  • Димитър Дадачев коментира:Чеснова майонеза от белтъциЧеснова майонеза от белтъци09.04.2017Олиото добавя ли се , или и то е ненужно като жълтъците ?!
  • Димитър Дадачев коментира:Бърза домашна майонезаБърза домашна майонеза31.10.2015Майонезата се прави с пасатор , а не с миксер . И няма нужда да е БЪРЗА майонеза , защото БАВНА няма ! Прави се за 2 мин. , като изключим , че яйцата трябва да са на стайна температура , ако броим затоплянето им то майонезата става за 2 часа . Чао !...покажи още
  • Димитър Дадачев коментира:Домашен катъкДомашен катък13.09.2012Тук коментират доста непросветени хора с големи кореми . Катък се прави от готово кисело мляко с добавено сирене , подправки и добавки като чушки се слагат по избор и вкус . А така и не стана ясно кой е този Санди ..... явно някой майстор катъкчия ?!...покажи още
  • Димитър Дадачев коментира:Оригинално тесто за пицаОригинално тесто за пица31.05.2014Защо не сложиш мая-брашно 1 към 1 ?! Мисля , че ще се получи по-ефектно тесто !
  • Димитър Дадачев коментира:Да не би да бъркате оцет с лимон , разликата е от Москва до Вашингтон , макар че Булава това разстояние го взема за 30 мин. ?!
  • Димитър Дадачев коментира:Ще го вариш ако е за супа , за пържене не много дебело нарязано или не много големи хапки !
  • Димитър Дадачев коментира:Топла марината за свинскоТопла марината за свинско16.10.2016Дана , винаги когато се слага доматен сос се слага щипка захар , за да "убие" киселинността , а не за да се подслади ястието , но това в с. Банкя и на конгресите на ПП "ГРОБ" няма кой да ви го разясни , там само ястия от Тикви се приготвят !...покажи още
  • Димитър Дадачев коментира:Много пухкава погачаМного пухкава погача25.11.2017Ще я пробвам тази рецепта , понеже снимката ме впечатли . На колко сантиметра се режат парчетата и горе-долу колко да са дебели корите след като се разточат ?!
  • Димитър Дадачев коментира:Содена питка за Бъдни вечерСодена питка за Бъдни вечер23.09.2018Всичко е добре , но това СЪС ми идва в повечко , това змийска питка ли или съсодена ?!??!?
  • Димитър Дадачев коментира:Тайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна18.12.2018Час и половина на 250 градуса ??!?!??! Ти слон ли ще печеш в пещ или пържоли във фурна ?! Няма да пробвам с тези градуси , че 7 лв. на боклука не ми се хвърлят .
  • Димитър Дадачев коментира:Пикантни сърца на жарПикантни сърца на жар10.09.2016Медът боров ли трябва да е , или пчелен ?!
  • Димитър Дадачев коментира:Бухнала погачаБухнала погача30.08.2018олиото за намазване ли е или се слага в тестото ? Колко минути е първото втасване , много бедно описание за приготвяне на погача ...
  • Димитър Дадачев коментира:Бухнала погачаБухнала погача30.08.2018Не е много едно пакетче мая което е 42 гр. , защото все пак трябва да се получи погача , а не пица .