Нещо в рецептата не е точно. Не ми се получи добре, стана доста твърд дори след като го сиропирах си остана твърд. Моля тези които поставят рецепти тук да са ги приготвяли а не да качват непроверени рецепти. Според мен брашното и гриса бяха много и сеполучи доста гъста консисенция. На вкус беше горе долу добре ни не това което очаквах.
В старите тефтери се крият рецептите за най-вкусните сладкиши - Сладкиш с грис от старите тефтери - изпитана рецепта. Как да приготвим Сладкиш с грис от старит...
Много сполучлива рецепта и много жкусни милинки. Току що си ги направих и изядох вече 2 от тях. Наисина много с авкусни. Благодаря за хубавата и сполучлива рецепта.
Прословутите кашкавалки душички нямат нишо общо с наименованието си. Вместо да са меки като душички по скпро станаха много твърди и не се учудвам защото само със сода и бакпулвер не могат да станат пухкави и меки като душички. Този които е написал тази рецепта маи никога не я е проготвял. Освен това ако се пече на 200 градуса за 20 мин стават като камък. Добре че поне ги пекоха на 180 градуса за 13 мин и пак почти се препекоха. Изобщо рецептата е фалшива. Моля ви пъбликуваите рецепти които са изпитани а не фантасмогории. Кашкавала изтича при печенето и се получи само твърд хляб.
Tazi recepta e mnogo netochna. zashto avtorat i nee nameril za nujno da poyasni kade se postavya masloto sled kato se raztopi, i kade s eslaga maskaponeto. Kato poblikuvate recepti gi pishete kakto traybva.
Aman ot izmisleni recepti!!! kade ste vidyali parjoli s karii , koga se e izpolzvali karito v balgarskat kuhnya i to za parjoli??? Karito e aziatska podpavka. I ako avora na tazi recepta ne iska da go pitat za"gluposti" po dobre shte e da ne pishe gluposti
tazi torta e "minala pokrai" torta Garash-moite yvajeniya kam avtora na tazi recepta no torta Garash nese pravi sas smetana i shokoladov kuvertur. Stiga s tezi falshivi recep ti kato torta Garsh pooriginalna
Bez da se obijda avtorkata na tazi recepta no tova yastie e s tolkova mnogo zaprajka che ne bih riskuvala da go gotvya a oshte po malko i da yam. Parjenite hrani sa "bogati" na kancerogeni i sa nai loshat hrana. Ne govorya che nee vkusna a che e vredna.
Ne sam opitala da prigotvya tozi guvech no moite yvajeniya neshto e zbarkano v receptata. Po tochno v reda po koito se postavyat productite. Yavno avtora na tazi recepta ili nikoga ne ya e prigotvyal ili haber is nyama ot gotvene. Ne pretendiram che sam golayma gotvachka no kolkoto da ne ymra ot glad moga da gotvya i imam nyakakvi kulinarni poznaniya.
Aman ot takiva kato teb cats22bg koito vse mnogo znayat i samo tolkova" ymni" che vse akal davat. Opitai se da pishesh na latinica. Povecheto ot receptite ne sa pisani ot hora koito sa go opitali a ot profesionalisti koito gotvyat za drugite.
Receptatt e mnogo negramotno napisana ako vaobshte e napisana.Nyam ali nai posle tezi koito postvat recepti v tazi web starnica da napishat obyasneniyatat kato horata ili vaobshte da ne pishat nishto.
Nyakolko pati se opitavah da prigotvya nyakoi nehsta ot tozi website no stanah dostoini samo za bokluka. Poveche ne bih riskuvala da napravya neshto ot tyk.
Tozi koito e postavil tazi recepta tyk zashto nee obyasnil po dobre.
Mnogo pt receptite koito se postavyat v tozi sait ne sa dobre obaysneni. Kak se zgavat navatre korite??? Shto za obyasnenie! Ne moje li po gramotno da se obyasni. Po takava recepta ne bih opitala da napravya nishto s risk da izhvarlya vsichko v bokluka.
A nayloi opitavl li e mandjata po tazi recepta ili samo se vodite po vida i, zashtoto veche prigotvyah neshto podobno s pileshko meso i stana dostoino za bokluka?????
Opitah receptata no ne sam vav vaztorg. MOje bi ochakvaniyat mi byaga po golemi a veroyatno nee po moyat vkus tozi"razkoshen sos". Vse pak blagodarya za receptata. Mandjata shte si ya izyam, vse pak nee chak tolkova losha.
Моите коментари