Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен

Новак
Моята стенаРецептиСтатииСъветиКоментари19Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки5
Анонименгласува за: Сладкиш с грис от старите тефтерипреди 5 години
Сладкиш с грис от старите тефтери21.12.2019
Анонимендобави коментар към: Сладкиш с грис от старите тефтерипреди 5 години
Сладкиш с грис от старите тефтери21.12.2019Нещо в рецептата не е точно. Не ми се получи добре, стана доста твърд дори след като го сиропирах си остана твърд. Моля тези които поставят рецепти тук да са ги приготвяли а не да качват непроверени рецепти. Според мен брашното и гриса бяха много и сеполучи доста гъста консисенция. На вкус беше горе долу добре ни не това което очаквах. В старите тефтери се крият рецептите за най-вкусните сладкиши - Сладкиш с грис от старите тефтери - изпитана рецепта. Как да приготвим Сладкиш с грис от старит...
Анонименгласува за: Захаринките на бабапреди 5 години
Захаринките на баба11.03.2018
Анонимендобави коментар към: Бърза закуска с милинкипреди 6 години
Бърза закуска с милинки21.09.2016Много сполучлива рецепта и много жкусни милинки. Току що си ги направих и изядох вече 2 от тях. Наисина много с авкусни. Благодаря за хубавата и сполучлива рецепта.
Анонимендобави коментар към: Мързеливи Кашкавалки Душичкипреди 6 години
Мързеливи Кашкавалки Душички01.07.2019Прословутите кашкавалки душички нямат нишо общо с наименованието си. Вместо да са меки като душички по скпро станаха много твърди и не се учудвам защото само със сода и бакпулвер не могат да станат пухкави и меки като душички. Този които е написал тази рецепта маи никога не я е проготвял. Освен това ако се пече на 200 градуса за 20 мин стават като камък. Добре че поне ги пекоха на 180 градуса за 13 мин и пак почти се препекоха. Изобщо рецептата е фалшива. Моля ви пъбликуваите рецепти които са изпитани а не фантасмогории. Кашкавала изтича при печенето и се получи само твърд хляб.
Анонименгласува за: Мързеливи Кашкавалки Душичкипреди 6 години
Мързеливи Кашкавалки Душички01.07.2019
Анонимендобави коментар към: Сладкиш с ябълки и гриспреди 7 години
Сладкиш с ябълки и грис16.03.2023Вкусен и лесен за направяне сладкиш. Току що си го направих и вече си опитах произведението. заслужава си времето за приготвяне.
Анонимендобави коментар към: Невероятна Орехова Торта с Маскарпонепреди 7 години
Невероятна Орехова Торта с Маскарпоне21.06.2018i kak ocenihte che chudesna tortata,? Sigurno ste iozyali masloto i maskaponeto
Анонимендобави коментар към: Невероятна Орехова Торта с Маскарпонепреди 7 години
Невероятна Орехова Торта с Маскарпоне21.06.2018Tazi recepta e mnogo netochna. zashto avtorat i nee nameril za nujno da poyasni kade se postavya masloto sled kato se raztopi, i kade s eslaga maskaponeto. Kato poblikuvate recepti gi pishete kakto traybva.
Анонимендобави коментар към: Марината за агнешко месопреди 7 години
Марината за агнешко месо21.11.2021Много от рецептите тук са пълна измишлиотина Нямат нищо общо с готварството
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest