Направих питката според рецептата. На мен не ми се получи. Стана клетава вътре и не бухна, ниска стана. Според мен това количество кисело мляко е много може би. Даже пресях и брашното, за да стане по-хубава.
Вкусна баница се получи.Хубава и точна рецепта.Маслото дава маслен мек вкус.Получава се блажна баница.Поръсих с ръсеница отгоре, въпреки че го няма в рецептата, с поръчката стана още по-вкусни баницата.
Лесна,като за начинаещи кулинари или за забързани работещи домакини искащи да направят нещо на бързо.Стават вкусни.След като намазах отгоре поръсих със захар -стават по-вкусни и по-красиви.Така е по-добре.
Слагам в любими рецепти.Уникално вкусни.Много точно описана рецепта. Става хубаво меко и пухкаво тесто.Брашното, млякото, яйцата и майонезата са точно нито повече, нито по малко. Направих двойна доза.Меки, пухкави, апетитни кифли Най - важното е че не изсъхват.Меки са и след два дни.Сложих им пълнеж от шоколад и майонезата дава страхотен вкус.Ако се намали захарта и за пълнеж се сложи кашкавал може да станат също хубави кифли.Браво за рецептата.
Станаха много вкусни.Меки, ароматни.Рецептата е много точна, изпълнима и се прави лесно.За завършек поръсих със семена, въпреки че ги няма в описанието на рецептата.
500 гр.брашно е много. Н е е правилно. Правилно е 100 гр. брашно на 1 яйце да се прави. Правя я като слагам 100 гр. брашно, 1 яйце и 1 ч.л зехтин. Замесвам тестото и оставям да почине 30 мин. След това го правя на талиатели или др. например, на машината за паста, като първо се минава през валяците до желана дебелина и изрязва с приставките. Ако нямате машина за паста може да се разточи на тънък лист с точилка и да се нареже на ленти с нож.
Много добра рецепта и сполучлива.Бухна и стана вкусен, мекичък.Получи се добре.Препоръчвам да се увеличи с още едно яйце сместа.Тъй като има и сода и бакпулвер бутхна добре, не мирише на сода и не е стиклен.Направих 1/2 доза и съм много доволна от резултата.Препоръчвам!
Изглежда добре, но нещо ни ми е ясно. След като почне да се сгъстява, добавяме яйцето и бъркаме, нали така?
Защо после сте писали, че заливаме качамака с яйца и сирене? Нали яйцето е 1 бр. и го сложихме вътре в царевичното брашно.
Стана наистина вкусно. Следващият път бих добавила в разбитата смес с яйца, брашно и масло 1/2 ч.ч прясно мляко или 1/2 ч.ч от водата в която са врели обелените и измити картофи.По малко го пекох и стана добре.
Хубав тутманик ви се е получил. Рецептата ми е дадена с маргарин, но иначе и аз предпочитам с масло. За съжаление снимките, които предоставих не ги харесаха.Рецептата е сполучлива и изпробвана.Препоръчвам! Скоро пак ще я направя пак.
Моите коментари