Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Изключително вкусна баница!?
Анонимен коментира:
Много вкусни :)
Анонимен коментира:
Теди в картонената кутия е за кафенце , това за сладкиши е в консервна кутия 400мл. По-гъсто е и по- вкусно. Непосредствено до картонена та кутия е и консервената кутия със сладко кондензирано мляко.
Анонимен коментира:
Подсладено кондензирано мляко може да си купите от лидл. В консервна кутия е и е уникално на вкус.Всеки, десерт с него е неповторим..
Анонимен коментира:
Много е вкусно, моето мляко с ориз придоби по-карамелен вид защото използвах кафява захар.
Анонимен коментира:
Страхотна рецепта! Аз добавих по-малко чесън, заради съпругът ми, но пак е божествено на вкус.Само,че на снимката изглежда, че червеният пипер е запържен, а това не е споменато в описанието.
Анонимен коментира:
Моите приличаха на дебели палачинки, вкусни но много мазни, качих ги в сайта но са ми изтрили снимката, че не съответствала на оригинала.
Анонимен коментира:
И аз използвах сурови, така са по-полезни защото са запазени всички полезни съставки.
Анонимен коментира:
Хапна ме ги със сладко от бъз и кисело мляко. Уникален вкус:)
Анонимен коментира:
Без да искам качих таратор от слънчогледови семки при баничките. Извинявам се!
Анонимен коментира:
Супер вкусни бабичка!
Анонимен коментира:
Благодаря за рецептата, стана супер вкусен таратор и полезен при това.
Анонимен коментира:
Това е любимият ми сладкиш. УНИКАЛЕН Е.
Анонимен коментира:
Сладкишът наистина се приготвя много бързо,всички съставки в бленда и след секунди сместа е готова. Аз го направих с лешников тахан но не ни допадна на вкус, може би заради консистенцията, отвътре прилича на парфе.
Анонимен коментира:
Това реалната снимка на мекиците ли е?Моите бяха вкусни, но не се на дигнаха при пържене то и по-скоро приличаща на палачинки,но с прекрасна златиста коричка. Можели да не са се надигнали защото сложих по малко сол?
Анонимен коментира:
Интересна рецепта, но който си я приготвя го съветвам върху рибата да изцеди само портокалов сок, защото портокалови те резенчета върху Рибата горчаха, а бях поставила само месестата част.
Анонимен коментира:
Уникална закуска.Направих само половин доза, защото имах малко извара, но са толкова вкусни, че следващият път ще направя двойна доза.
Анонимен коментира:
Благодаря за вкусна та рецепта! Аз ползвах хартия за печене и с фурна с вентилатор бърканата ми баница беше готова за 25 минути.