Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Много голи изглеждат...И не ми харесват!Аз си ги правя с прясно мляко,яйца и малко брашно- стават по- плътни от тук показаните и досега никой не ги е отказал,напротив!
Анонимен коментира:
Напълно права е Анели! И аз купих глупавия шприц,с който нищо не се получава,а още по-малко пък поничка!
Анонимен коментира:
И без да мажа дъното на тавата,пак не ми е падала баницата...
Анонимен коментира:
Маргарин не ползвам!
Анонимен коментира:
Абе,майстори,майстори,ама защо е нужен цял куп подправки? Ужасявам се само като го чета...
Анонимен коментира:
Пия си кафето с куркума и канела...
Анонимен коментира:
"От уста на уста"...че няма нищо! Какво има толкова в тая рецепта...дето половината липсва?!...
Анонимен коментира:
"... печете 30 минути. След това извадете тавата и изсиепте водата..."-нещо не се връзва?!
Анонимен коментира:
Точно!Туркините ги правят ,но ги пекат на сач-гюзлюми-и с мас стават страхотни!
Анонимен коментира:
Не са "като",а са точно турските гюзлеми!
Анонимен коментира:
Купих си уред-дозатор за понички...обаче рецептата ,която дават ,не става !Или е много гъсто и не изтича тестото,или обратното... Дайте съвет,помогнете с удачна рецепта!
Анонимен коментира:
Пишете и за козунак ставало...без захар ли?
Анонимен коментира:
Ама карамелът ще се втвърди,нали? Аз искам да стои като ...като желе например,по-течен да е
Анонимен коментира:
Снимките са некачествени...
Анонимен коментира:
Така като гледам...това е мармалад от смокини-никакви цели не виждам...
Анонимен коментира:
Цяла кофичка мляко само с 300г брашно?...Няма ли да е течно...