Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Каква фурна ? Хората са го казали просто взимате един по голям и дълбок тиган,аз се го купих преди няколко месеца на примоция от голям столичен магазин,после си купих и от тези капаци с дупките по тях пак на примоция. Та ,в него сипвате олиото,слагате да се запържи лука и като поомекне го изваждате, след което слагате месото да се запържи мноооого добре! След това изваждате месото и го слагате в тенджерата под налягане с 500мл. вода 1 по голям морков, червен пипер,сол,чубрица,целина и го варите 30 мин. След което в онзи дълбок тиган нареждате месото,/вече сварено / ,гъбите , лука , и слагате водата/аз я прецеждам / от вареното месо и започвате да варите ,след около 15 минути прибавяте доматите , и картофите / моите домати са стерилизирани от мен /прибавяте една щипка чубрица ,две щипки целина, парченце сушена чушка /вместо червен пипер/,черен пипер и сол Варих го докато се свариха картофите накрая прибавих нарязания сварен морков и поръсих с копър ,поради липсата на магданоз!
Анонимен коментира:
Яденето се получи великолепно! Единственото нещо което промених е че го поръсих с копър ,тъй като нямах магданоз!