Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
По принцип и на мен ми е странен вкуса, но с прясно мляко. Стои ми по- блудкава и леко ми сладни. За това си я правя с варена застройка, но задължително с тръбен телешки кост т.е. джолан с кост или ако нямам свинско краче! След като си пуснат бульона при варенето ги вадя и ги ползувам за други неща. Застройвам, запържвам /не пегарям/ в масло и олио/ не ми се свиди маслото но само много бързо прегаря/ червен пипер и кавардисвам. Не претендирам за някакъв оригинал, но така ми харесва. Та всеки си приготвя храната както му харесва и да му е вкусно!
Анонимен коментира:
За тази рецепта не се ползуват домати. Бадемите са достатъчно кисели. Манджата може да се позгъсти с брашно и понеже е пролетна се поднася с пресен чесън/по желание/.
Анонимен коментира:
Не споря с никой! Аз по принцип си варя шкембето с телешки търнак, или опашка, ако няма със свинско краче, по някога слагам и език. Брашното си го запичам до златисто и си правя варена застройка и запръжка, с прясно мляко ми стои блудкава. Оцет, чесън и лют пипер са си задължителни! Не споря за оригиналност, просто така ми харесва!