Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Уникална шкембе чорба с кисело млякопреди 5 годиниУникална шкембе чорба с кисело млякоУникална шкембе чорба с кисело мляко04.12.2021Шкембе ЧорбаПо принцип и на мен ми е странен вкуса, но с прясно мляко. Стои ми по- блудкава и леко ми сладни. За това си я правя с варена застройка, но задължително с тръбен телешки кост т.е. джолан с кост или ако нямам свинско краче! След като си пуснат бульона при варенето ги вадя и ги ползувам за други неща. Застройвам, запържвам /не пегарям/ в масло и олио/ не ми се свиди маслото но само много бързо прегаря/ червен пипер и кавардисвам. Не претендирам за някакъв оригинал, но така ми харесва. Та всеки си приготвя храната както му харесва и да му е вкусно!
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Агнешко месо със зелени бадемипреди 5 годиниАгнешко месо със зелени бадемиАгнешко месо със зелени бадеми21.08.2018Печено АгнешкоЗа тази рецепта не се ползуват домати. Бадемите са достатъчно кисели. Манджата може да се позгъсти с брашно и понеже е пролетна се поднася с пресен чесън/по желание/.
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Оригинална шкембе чорбапреди 5 години, преди 5 годиниОригинална шкембе чорбаОригинална шкембе чорба10.03.2017Шкембе ЧорбаНе споря с никой! Аз по принцип си варя шкембето с телешки търнак, или опашка, ако няма със свинско краче, по някога слагам и език. Брашното си го запичам до златисто и си правя варена застройка и запръжка, с прясно мляко ми стои блудкава. Оцет, чесън и лют пипер са си задължителни! Не споря за оригиналност, просто така ми харесва!
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 8 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest