Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Кулинарна мрежа
»
Анонимен
»
Моите коментари
Анонимен
Новак
Моята стена
Рецепти
Снимки
Статии
Съвети
Коментари
3
Форумни теми
Постове във форума
За мен
Изпрати съобщение
точки
5
Моите коментари
Анонимен
коментира:
Как се прави домашен суджук и луканка
29.01.2013
италианска рецепта
Анонимен
коментира:
Как се прави домашен суджук и луканка
29.01.2013
Добави коментар.До Бойка Не може! Сушене 10-15 градуса, 75% влажност
Анонимен
коментира:
Как се прави домашен суджук и луканка
29.01.2013
на килограм кайма 20-30 гр.- сол /зависи от солта/ 6 грама- чер пипер 4 грама- кимион 2 грама- бахар 1 грам -индийско орехче 2 грама- захар 5 грама сухо мляко 0.5 грама Sodium erythorbate (C6H7NaO6)- витамин С-антиоксидант да не гранясва Половин чаена лъжичка -B-LC-007- starter culture размита в 100 мл. преварена вода за цялата смес.
Моите коментари