Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Липсва червеното вино за соса,и не е написано,че соса се вари близо 3 часа,като не се покрива с капак тенджерата,а се изрязва кръгло парче домакинска хартия с диаметър колкото на тенджерето и се поставя директно върху соса.Огъня трябва да е много слаб,едвам да ври.
Анонимен коментира:
Ако може и аз да кажа.Значи,продуктите са guanciale/нищо друго ,освен пушени свински бузи/,жълтък от яйце,малко,ама малко зехтин,защото бузите са тлъсти,пекорино романо/овчи кашкавал за стъргане/черен пипер,сол,спагети.Особенното е ,че когато спагетите са готови,се изсипват в съд,добавят се суровите жълтъци,смесени с пекориното и се заливат с врящото гуанчале,като смисъла е ,бидейки вряло,да изпържи жълтъците както са смесени със спагетите.А виното......много и по избор....
Анонимен коментира:
Сигурно ще е вкусно,но липсват още 2 важни съставки-кервиз и червено вино за соса.Също така домашно приготвен бульон/fondo bruno/ ,които участвува в рецептата.Но.....да не издребняваме.Помня едно време как си гарнирах спагетите с.......кетчъп,нещо,което ако го поднесеш на италианец,със сигурност ще бъдеш жестоко нагрубен.Така че,добре си е и така.Наздраве...