Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
ПУСКАТА ИЛИ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ БАБЕК, А ТАКА СЪЩО ДЯДО - ИЗПОЛЗВА СЕ СТОМАХА НА ПРАСЕТО Е ЕДНА ВКУСНОТИЯ НАША БЪЛГАРСКА ТЕХНОЛОГИЯ. ПУСКАТА И ДЯДОТО ОБИКНОВЕНО СА С СЪС СМЕС ОТ ПОДПРАВКИ НА ЧЕРЕН ПИПЕР И МАЛКО КИМИОН, ПРИ БАБЕКА СЕ ДОБАВЯ КАЧЕСТВЕН ПРЕСНО СМЛЯН ЧЕРВЕН ПИПИПЕР 30 ГРАМА НА КГ ОТ НАКЪЛЦАНОТО МЕСО / МОЖЕ И ДА Е СМЛЯНО / И СЛАНИНА НАРЯЗАНА НА МАЛКИ КУБЧЕТА. ЧЕРВЕНИЯ ПИПЕР ПРИДАВА ХАРАКТЕРНИЯ ВКУС НА БАБЕКА. ТОВА, КОЕТО СЕ ПРЕДЛАГА В МАГАЗИННАТА МРЕЖА КАТО БАБЕК Е МЕНТЕ БЕЗ ТОЗИ ВКУС И Е ПО-БЛИЗО ДО ЛУКАНКАТА, КОЯТО И 32 ЛВ ДА Е КГ СЪЩО СИ Е МЕНТЕ , ЛИПСВА Й АРОМАТА НА КИМИОНА.В НЕЯ СЛАГАТ РАЗНИ ДРУГИ ПОДПРАВКИ КАТО КОРИАНДЪЪР, ЧУБРИЦА И ДР, ДАНЕ ГОВОРИМ ЗА ОЦВЕТИТЕЛИТЕ .