Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Anka Neykova»Моите коментари
Anka Neykova
Anka Neykova
Новак

Моите коментари

Anka Neykova коментира:
перфектната подправка за всякакви ястия,обожавам миризмата
Anka Neykova коментира:
обичам гарам масала , невероятно сливане на всички аромати , придава ароматен и много апетитен вкус на ястията, предпочѝтам го на първо място пред всѝчки останали подправки
Anka Neykova коментира:
невероятно вкусен но се добавя 2скилидки счукан чесън и пресен кориандър
Anka Neykova коментира:
очарована съм от това ястие с много подправки, на първо место е традицѝонна подправка използвана от индѝйците във всяко ястие. гарам масала макар че това липсва в рецептата. идеално сливане на всички подправки . аз погледнах в you tube как я приготвят индийцѝте и приготвих това ястие по техният начѝн. ето техният начѝн ..1глава лук,2скилидки чесън , 1чаена лъжичка джинджифил , нарязан на ивички ,3 пресни домата нарязани на кубчета 1чаена лъжичка сол,1/2 чѝлѝ на прах по желание 1зелена люта чушка,1чаена лъжица кимион,1чаена лъжица куркума,1пиле,1чаша вода,1 1/2гарам масала, 1/2чаена лъжица сух смѝндух,1/2зелена нарязана чушка, накрая след като е готово ястието се поръсва със ситно нарязан кориандър.при мен се продава микс от гарам масала но може и сами да си го направите... ето как ,..40грама кимион, 20грама черен пипер,20грама черен кардамон,20грама канела ,20грама карамфил ,20грама дафинов лист, всичко това се смила в блендер и съхранявате в бурканче, непременно затворено. аз направих така запържих олиото , добавих последователно лукът ,нарязани ситно чесън и джинджифил,след като се запържиха леко добавих доматите ,сол ,чѝлѝ на прах, който обича люто се добавя 1 люта чушка, кимион ѝ куркума .добавя се пилето , гарам масала , и зелена чушка.вари се до готовност на пилето, аз добавих и 2чаени чаши вода . трябва ястието да остане на мазнина, накрая поръсвате със ситно нарязан кориандър . приятен апетит ви желая ястието е много хубаво
Anka Neykova коментира:
по принцѝп в немската палачинка не се слага лимонова кора ,..немцѝте го сервират с кленов сироп ,аз също го направих и много ми харесва немската палачѝнка с изключение че не сложих есенцѝя и лѝмонова кора. направих го по традицѝонният начин ,както я приготвят немците .
Anka Neykova коментира:
СумакСумак05.02.2021
ЕКЗОТИЧНАТА ПОДПРАВКА СУМАК ИМА ЛЕКО КИСЕЛ ВКУС
Anka Neykova коментира:
МахлебМахлеб31.08.2021
ИНТЕРЕСНА ПОДПРАВКА ЗА УПОТРЕБА НА СЛАДКИШИ А СЪЩО ТАКА И ЗА ЗДРАВЕТО
Anka Neykova коментира:
РЕЦЕПТАТА Е МНОГО СПОЛУЧЛИВА А И СЕ ПРИГОТВЯ МНОГО БЪРЗО, СМЯТАМ РЕДОВНО ДА СИ ПРАВЯ ТАЗИ СОДЕНА ПИТКА ,ПОЛУЧИ МИ СЕ МНОГО ПУХКАВА И ВКУСНА АЗ ОТГОРЕ Я НАДУПЧИХ С ВИЛИЦА ПРЕДИ ПЕЧЕНЕ...БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА РЕЦЕПТАТА
Anka Neykova коментира:
ЛЕСЕН И БЪРЗ СЛАДКИШ. АЗ САМО ПРОМЕНИХ МАЛКО СИРОПА..... НА 1 ЛИТЪР ВОДА СЛОЖИХ 1 КИЛОГРАМ ЗАХАР И МАЛКО ЛИМОНТУЗУ ЗАМЕСТИТЕЛ НА ЛИМОНОВ СОК, СТАНА МНОГО ХУБАВО И ВКУСНО, А НАЙ ОТГОРЕ СЛЕД КАТО БЕШЕ ИЗСТИНАЛО И СИРОПИРАНО ПОРЪСИХ СЪС КОКОСОВИ СТЪРГОТИНИ .
Anka Neykova коментира:
благодаря ви за тази хубава рецепта,аз добавих към кашкавала малко сирене, пилешки салам и българска шарена сол, ефектът е невероятен, станаха мекички като памук, а и много лесно се правят, лека нощ ви желая
Anka Neykova коментира:
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ЗА ИДЕЯТА,..СТАНАХА СТРАХОТНИ,... БЪРЗО ❤ЛЕСНО И ВКУСНО ☺