Моите коментари

Зарче ,пилето ти изглежда страхотно .Моите адмирации! :)
Извинявам се ,но вместо да натисна 5 за оценка , натиснах 4 .Ако може да се изтрие .
Не ,Вили ,не се смила всичко,само цвеклото ,а зелето си го режем и към него добавяме всичко останало .
Да ,няма .Както е писано на рецептата така е .Защо?
Изглежда страхотно.Браво!
Здравей Сия.Да тази пастичка , не само изглежда ,но наистина е много вкусна ,затова и публикувах рецептата .Що се отнася за гласовете ,всеки преценя как и с колко да гласува.Първо такава пастичка и аз съм виждала в сладкарниците -но нали и те са правени от хора.Ако някой трябва да коментира дали е мое дело или не то това е администратора,(поне така си мисля аз ).Предлагам ти ако имаш път към морето ,заповядай да те почерпя точно с такава пастичка за която се съмняваш ,че не е изработена от мен.Не искам да се пускам в подробности за самата изработка ,защото ако е имало някакъв проблем то администратора щеше да ме оповести да си разгледам и оправя рецептата.Приятен ден .
Kak гювечетата се слагат във предварително загрята фурна на 200 градуса?Винаги се слагат в студена фурна.
Нещо сте се объркали.Каймата е сигурно 1 кг,а не 1 гр.
Баницата направено по този начин става разкошна .Винаги я правя така.
По същият начин ги приготвям и аз.В къщи много ги обичаме.