Моите форумни теми

Стоянка  РусеноваКак да сварим перфектни яйца без да се счупят?
Спазвате ли точно пропорциите на водата и броя на яйцата?
Стоянка  РусеноваНякой знае ли нещо за Тайландско калцоне?
Тайландско калцоне – едно силно ароматно бижу с екзотичен вкус, повлияно от източните кулинарни традиции.
Стоянка  РусеноваКакво (не) знаем за хляба на трапезата ни?
Качествата на хляба. Разликите между пшеницата и лимеца. За обработката на почвата и зърното. Опасен ли е глутенът. Има ли начин да си набавим качествено зърно и брашно за хляб, как да месим тестото, с мая или квас, има ли изпитани рецепти и др.
Стоянка  РусеноваНякой правил ли е житния режим за пречистване?
Започва точно през този месец на 15.02.
Стоянка  РусеноваЗдравейте, някой ползва ли черен кимион и как? Благодаря!
Аз не съм ползвала черен кимион и искам да разбера каква е разликата с обикновения. Как да го ползвам? В какви рецепти мога да го вложа?
Стоянка  РусеноваКоя е най-разпространена подправка според вас?
За най-разпространена подправка се счита черният пипер.Това е мое мнение, а според вас ? Използва се както на зърна така и смлян.Той се съчетава отлично с най-различни блюда и се счита за добър антисептик.