Здравей,Сия.До колкото виждаш аз също не се притеснявам от абсолютно нищо.Ни най-малко пък от теб .За това дали ,което съм публикувала, са глупости или не ,това вече ти не можеш да решаваш за съжаление.За рецептите ти, ами прегледай си ги и виж дали на всички имаш източник от където си ги взела.Ако е трябвало да се пишат източниците то в сайта щеше да бъде упоменато ,Или ти поставяш нови правила в сайта.И не искам да споря и да занимавам потребителите с глупости Щом са ми приети рецептите значи така е решено ,не задължавам никой да ги харесва и оценя .Но изглежда ти влизаш в този сайт само това да гледаш и да критикуваш потребителите .
Не съм се сърдела Мария,то не виждам и за какво трябва да се сърдя .Тук всеки един от нас взема рецепти от някъде ,както и аз.Всеки пробва и поставя било то снимка или рецепта .Според мен, не бива да се пишат коментари с който да засягаме самият потребител.Той е положил труд в изработката на самата рецепта ,друго е дали се е получила или не.Ако не е станала може да се даде съвет ,а и все пак си има администратор който да прецени дали е добра и отговаря ли на самата рецепта.
Съжалявам ,че не мога да намеря линка да ти го пратя, за да напишеш това което си писала тук като коментар .Що се отнася за сърденето,не не се сърдя ,защото както аз така и ти доколкото виждам в рецептите ти ,вземаме от други сайтове за да публикуваме .Не мога да разбера само едно ,защо не те назначат на щат тук,след като тази рецепта е приета на 15.06 а едва сега след твоят коментар е сменено името .Все пак ще си им от полза .И друго, съгласна съм да се дават съвети, за което няма нищо лошо -но нека е с добър и все пак възпитан тон .
Получи се много хубава мусака ,но само едно не можах да разбера -къде се поставя кашкавала ?Тъй като аз започнах да я приготвям и след това видях ,че липсва,реших да го поставя преди да залея с яйцата и млякото .Като вкус се получи много добре .Но все пак кажете къде се слага кашкавала.
Здравейте Елла .На туй не му се вика таратор .А на въпроса "Що е то мътеница ?"- Мътеницата се получава при процеса на домашно извличане на масло от полу-ферментирало мляко, започнало леко да се пресича. Приготвя се най-вече от краве мляко, но има и козе, овче или биволска мътеница. За разлика от айряна, мътеницата има малко по-гъста консистенция и наличие на по-голям процент масленост.В таратота не се слага заквасена сметана ,босилек ,черен пипер,захар.Това е разликата между едното и другото
Мария,аз съм на същото мнение .Брашното е малко и аз добавих още.Но като гледам ти си ползвала по малка тавичка ,а аз по -голяма и затова при мен се получи по- тънък сладкиш.За вкуса наистина е вкусен .
Първо искам да се извиня,защото едва сега виждам ,че има питане.Наистина съм пропуснала да напиша колко мляко е необходимо към съставките .Аз сложих 180 гр. прясно ,но това е относително,защото зависи от самият съд .Ако е по голям естествено ,че ще е повече ,но и съставките ще са повече .
Здравей Мария. Малебито няма същите съставки каквито ги има във френския крем.При малебито съставките са мляко,захар, розова вода ,оризово брашно,сироп
При френския крем съставките не са тези .Това е разликата .А за гласуването ,всеки си преценя .
Моите коментари