Марияна Петрова Иванова

Автор
Моята стенаРецепти1667СтатииСъвети2Коментари72Форумни теми1Постове във форума18За менИзпрати съобщениеточки54753
Марияна Петрова Иванова коментира:
Благодаря! :)
Марияна Петрова Иванова коментира:
Да, така също може, но в област Валенсия ги сервират с лют кетчуп, за да може да пиеш повече бира,хахаха
Марияна Петрова Иванова коментира:
Благодаря! :) За първи път го правя, но иначе по ресторантите съм го яла и много ми харесва. Вкуса, наподобява на крем брюле :)
Марияна Петрова Иванова коментира:
Може да сложите,каквито подправки предпочитате: къри,чесън на прах.... Въпрос на вкус! :)
Марияна Петрова Иванова коментира:
Благодаря,така е!:)
Марияна Петрова Иванова коментира:
Да,благодаря! Станало е грешка в писането от телефона. Вчера,помолих администратора да я оправи:)
Марияна Петрова Иванова коментира:
Тестото стана много гъсто и се наложи да сложа малко мляко,за да разреда и успея с лъжица да гребна от тестото. Според мен брашното е много.
Марияна Петрова Иванова коментира:
Рецептата е в тава,но ако желаете може да направите индивидуални пастички(както направих аз) и оформете всяка една по отделно с две бишкоти. Оформете внимателно ориза и шприцовайте крема отгоре.
Марияна Петрова Иванова коментира:
Страхотно свежа салатка!
Марияна Петрова Иванова коментира:
Те са здравословни,а не диетични :)
Страхотни са ви станали!
Марияна Петрова Иванова коментира:
Много вкусно! Благодаря за рецептата!
Марияна Петрова Иванова коментира:
Страхотно изглеждат,браво!
Марияна Петрова Иванова коментира:
Благодаря,станала е грешка(от телефона)! Моля,админ да поправи!
*шафран
Пилешки бульон-4-5бр( пилешки бутчета)
Аз живея в област Валенсия и много добре знам как се приготвя паея Валенсиана!
Марияна Петрова Иванова коментира:
Много се извинявам,но рецептата е със свинска мас,но аз сложих краве масло. За това има леко разминаване.
Марияна Петрова Иванова коментира:
Страхотна баница,която отива веднага в любими!