Моите коментари

Да, така също може, но в област Валенсия ги сервират с лют кетчуп, за да може да пиеш повече бира,хахаха
Благодаря! :) За първи път го правя, но иначе по ресторантите съм го яла и много ми харесва. Вкуса, наподобява на крем брюле :)
Може да сложите,каквито подправки предпочитате: къри,чесън на прах.... Въпрос на вкус! :)
Да,благодаря! Станало е грешка в писането от телефона. Вчера,помолих администратора да я оправи:)
Тестото стана много гъсто и се наложи да сложа малко мляко,за да разреда и успея с лъжица да гребна от тестото. Според мен брашното е много.
Рецептата е в тава,но ако желаете може да направите индивидуални пастички(както направих аз) и оформете всяка една по отделно с две бишкоти. Оформете внимателно ориза и шприцовайте крема отгоре.
Те са здравословни,а не диетични :) Страхотни са ви станали!
Много вкусно! Благодаря за рецептата!
Страхотно изглеждат,браво!
Благодаря,станала е грешка(от телефона)! Моля,админ да поправи! *шафран Пилешки бульон-4-5бр( пилешки бутчета) Аз живея в област Валенсия и много добре знам как се приготвя паея Валенсиана!
Много се извинявам,но рецептата е със свинска мас,но аз сложих краве масло. За това има леко разминаване.
Страхотна баница,която отива веднага в любими!