Ирена Христова
Ирена Христова
Чирак

Моите коментари

Ирена Христова коментира:
Здравей! За това се съхранява в хладилник, но не мога да кажа с тчност до колко време. Аз правя малки количества и по-често, за да е пресен
Ирена Христова коментира:
Изпекох 8 малки палачинки, които намазах с крем. Половината намазах със сусамов тахан и мед, а другата половина с извара и сладко от праскови.
Ирена Христова коментира:
Рецептата не отговаря на снимката. Резултатът не ми допадна.
Ирена Христова коментира:
Кокосовите стърготини за вътре ли са или за овалването?
Ирена Христова коментира:
Охладени или топли се вадят от формичките?
Ирена Христова коментира:
Чудесна идея за лесна и бърза рецепта
Ирена Христова коментира:
Нещо ободряващо за Добро утро!
Ирена Христова коментира:
ммм станаха толкова вкусни, че наистина ще ме накарат да си остана в къщи с чаша мляко и милинки
Ирена Христова коментира:
Толкова вкусна, а с малко продукти и усилия
Ирена Христова коментира:
От сега започвам да "тренирам" за Великден :)
Ирена Христова коментира:
Обичам пиле фрикасе. След малко се залавям с приготвянето му. Благодаря за рецептата :)
Ирена Христова коментира:
Да. Безспорно са вкусни. Могат да се залеят с разтопен шоколад.А колкото до моето изпълнение на рецептата, сложих 100мл вода и 60гр кокос. Макар и с толкова пак станаха рохки. Но няма значение, ще се изядат и то с удоволствие ;)
Ирена Христова коментира:
Изпробвах рецептата, веднага щом я видях, но за съжаление станаха много рохки. След изпичане, съвсем. Иначе са вкуснички и сладки.
Ирена Христова коментира:
Резултатът е уникален вкус, сочни гъбки и страхотен аромат. Лесна и изключително вкусна рецепта. Препоръчвам да си я сготвите.
Ирена Христова коментира:
Изглеждат много апетитно! :)
Ирена Христова коментира:
Сготвих ги. Изядоха се за отрицателно време. Лесни за готвене и много вкусни. Използвах обикновени кори за баница, но въпреки това станаха много сполучливи.
Ирена Христова коментира:
За крема-вместо захар, в киселото мляко може да се сложи разтопен шоколад и малко ядки.
Ирена Христова коментира:
Обичам картофи и съвсем скоро ще пробвам тази интересна рецепта