Ирена Христова
Ирена Христова
Чирак
  • /Ирена ХристоваИрена Христовасготви: Маска за почистване на пори и намаляване на бръчкитепреди 7 месеца, преди 7 месецаМаска за почистване на пори и намаляване на бръчкитеМаска за почистване на пори и намаляване на бръчките17.05.2018
  • /Ирена ХристоваИрена Христовадобави коментар към: Домашен фъстъчен таханпреди 10 месецаДомашен фъстъчен таханДомашен фъстъчен тахан24.02.2018Здравей! За това се съхранява в хладилник, но не мога да кажа с тчност до колко време. Аз правя малки количества и по-често, за да е пресен
  • /Ирена ХристоваИрена Христовадобави коментар към: Пикантна супа от спанакпреди 10 месецаПикантна супа от спанакПикантна супа от спанак13.03.2017Извинете ме, че нямам снимки на рецептите си! Към всяка моя рецепта качвам снимки, които винаги са изтривани от администраторите, докато в момента вече ми е забранено да качвам снимки в рецеприте си. Вината не е в мен, а в админнистраторите, които са изключително некоректни.
  • /Ирена ХристоваИрена Христовадобави коментар към: Салата от лапад и парченца агнешко месопреди 10 месецаСалата от лапад и парченца агнешко месоСалата от лапад и парченца агнешко месо12.04.2017Извинете ме, че нямам снимки на рецептите си! Към всяка моя рецепта качвам снимки, които винаги са изтривани от администраторите, докато в момента вече ми е забранено да качвам снимки в рецеприте си. Вината не е в мен, а в админнистраторите, които са изключително некоректни.
  • /Ирена ХристоваИрена Христовадобави коментар към: Есенен шоколадов кремпреди 10 месецаЕсенен шоколадов кремЕсенен шоколадов крем18.11.2017Извинете ме, че нямам снимки на рецептите си! Към всяка моя рецепта качвам снимки, които винаги са изтривани от администраторите, докато в момента вече ми е забранено да качвам снимки в рецеприте си. Вината не е в мен, а в админнистраторите, които са изключително некоректни.
  • /Ирена ХристоваИрена Христовадобави коментар към: Сладки картофи с риба на парапреди 10 месецаСладки картофи с риба на параСладки картофи с риба на пара17.01.2018Извинете ме, че нямам снимки на рецептите си! Към всяка моя рецепта качвам снимки, които винаги са изтривани от администраторите, докато в момента вече ми е забранено да качвам снимки в рецеприте си. Вината не е в мен, а в админнистраторите, които са изключително некоректни.
  • /Ирена ХристоваИрена Христовагласува за: Сладки картофи с риба на парапреди 10 месецаСладки картофи с риба на параСладки картофи с риба на пара17.01.2018
  • /Ирена ХристоваИрена Христовадобави коментар към: Безглутенови гризинипреди 10 месецаБезглутенови гризиниБезглутенови гризини14.02.2018Извинете ме, че нямам снимки на рецептите си! Към всяка моя рецепта качвам снимки, които винаги са изтривани от администраторите, докато в момента вече ми е забранено да качвам снимки в рецеприте си. Вината не е в мен, а в админнистраторите, които са изключително некоректни.
  • /Ирена ХристоваИрена Христовадобави коментар към: Закуска за шампиони с киноапреди 10 месецаЗакуска за шампиони с киноаЗакуска за шампиони с киноа24.02.2018Извинете ме, че нямам снимки на рецептите си! Към всяка моя рецепта качвам снимки, които винаги са изтривани от администраторите, докато в момента вече ми е забранено да качвам снимки в рецеприте си. Вината не е в мен, а в админнистраторите, които са изключително некоректни.
  • /Ирена ХристоваИрена Христовагласува за: Закуска за шампиони с киноапреди 10 месецаЗакуска за шампиони с киноаЗакуска за шампиони с киноа24.02.2018