Недялка Георгиева
Недялка Георгиева
Новак

Моите коментари

Страхотна идея. Не съм хапвала хубаво домашно масло от времето, когато баба ми гледаха крави и овце и с майка ми "биеха" масло с буталка.От останалото мляко приготвяха извара (като го сваряваха то се пресичаше)беше уникална.
Намазването на горещ сладкиш ли става?
Върнахте ме в детството. Мама печеше по 2-3дози за празниците,когото се събирахме цялата рода. Уникални сладки!
Количеството на кис.мляко 1кофичка ли е ?
Изпечете сладкиша в плитка по- широка тава.Смиксер разбийте 1 заквасена сметана (малка),крем сирене 125гр.и1/2ч.ч.пудра захар на пухкав крем. Намажете с него сладкиша става уникален.
В къщи умиране за шоколад!!!! Супер е!
Изглежда страхотно!Дано да ми се получи!!!
Ммммм ,уникат.
Направете захарен сироп (2:1 в полза на захарта)с 1 ванилийка и залейте за 24 часа.