Антоанета Димитрова
Антоанета Димитрова
Новак

Моите коментари

Може да опитате и в хлебопекарна, но аз бих намалила всички продукти наполовина и бих използвала суха мая.
Zaiko72 от доста време правя хляб по тази рецепта.Маята въобще не много, а относно печенето - вашата фурна може да се справи за по малко време.Снимките на хляба които съм публикувала са с 1 кубче прясна мая и около 50 мин. печене.
Рогатата мерудия е страхотна.Моята баба освен на боб я слагаше и на картофи и пиле яхния с лук.В моята кухня е на почит.
Рецептата е добра, но следващия път като я правя ще пропусна брашното.
Страхотна рецепта!Правя питката вече два пъти, като втория пропуснах топеното сирене и я направих само с обикновено сирене.