Bozhidar Dimitrov
Bozhidar Dimitrov
Новак

Моите коментари

Bozhidar Dimitrov коментира:
Здравейте! Пробвайте на жар, би трябвало да се получи. Клечките се слагат преди да се сложи в тенекията. Приятен обяд.
Bozhidar Dimitrov коментира:
Не разбирам защо администраторите замениха ЧИМЕН със СМИНДУХ
Bozhidar Dimitrov коментира:
Чименът (сминдухът) e едногодишно растение от семейство Бобови. Стъблото е кухо и достига на височина от 30 до 60 см. Плодовете са шушулки с дължина 10–15 см и съдържат 10–20 семена, които имат триъгълна форма. Оттам идва и латинското име на подправката - “Trigonella”, което означава “триъгълен”. Названието “чимен” се използва само за семената, докато “сминдух” – за цялото растение, което е основна съставка на нашата “шарена сол”.
Bozhidar Dimitrov коментира:
На вниманието на администраторите на Gotvach.bg ПРЕПОРЪКА Относно рецептите публикувани от мен За в бъдеще да не правите промени в рецептите и посочените продукти в тях.
Bozhidar Dimitrov коментира:
С 20 гр сол на кг ще е безсолна.
Bozhidar Dimitrov коментира:
20гр сол на кг месо не е достатъчно, минималното количество за килограм е 22 гр а максималното е 25гр.