Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Дупченето на питката с вилица е страхотна идея :) Аз вече 5-6 питки правих и все повече ми харесват и на вкус, и като начин на приготвяне. Като знам преди колко се стараех и колко чаках за втасване на тестото и др. тарикатлъци... Сега за 5 минутки омесвам тестото, чакам мъничко, дупча, намазвам и хоп - във фурната ! :)
Анонимен коментира:
Обожавам тази рецептичка! Много благодаря! Изключително проста и приятна за изпълнение. И е толкова свободна за импровизация... Точно мой тип! Надявам се скоро да имам възможност да направя и една хубава снимка (изяжда се още топличка, топличка... )
Анонимен коментира:
О, това е едно от любимите ми ястия. Не бях готвила от отдавна и попаднах на тази сладурска рецепта. Не я спазвах стриктно, слагах всички съставки на око, но се получи много вкусно :) Освен споменатите подправчици сложих и малко мащерка (не мога да готвя без нея) и стрити изсушени зеленчуци :) Не използвах и зехтин, а обикновено олио (изобщо не ми се излизаше на пазар). Получи се невероятно вкусно и полезничко, всички у дома си облизахме пръстите :)