Албена Атанасова

Гуру
Албена Атанасова коментира:
Получи се прекрасно хлебче, благодаря за апетитната идея!
Албена Атанасова коментира:
Фокачата се получи брилянтно с тази прекрасна рецепта.
Албена Атанасова коментира:
Рецептата се получи много добре. Благодаря за идеята!
Албена Атанасова коментира:
Тази рецепта се оказа вкусно и оригинално предложение. Благодаря за идеята
Албена Атанасова коментира:
Много благодаря за високата оценка. Идеите с различен хляб са прекрасни
Албена Атанасова коментира:
Статията е интересно написана и съдържа полезна информация.
Албена Атанасова коментира:
Вкусно и ароматно ястие. Благодаря за добрата идея!
Албена Атанасова коментира:
Информативна и полезна статия.
Албена Атанасова коментира:
Рецептата е прекрасна с отличен краен резултат!
Албена Атанасова коментира:
Здравейте, стъпка 4 Сварения лимец и готовите дюли смесете и пасирайте. След това прибавете шафрановото мляко заедно с царевичното брашно, мед на вкус и стафидите.
Албена Атанасова коментира:
Оригинална рецепта с невероятен резултат!