Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Десетки пъти съм помагала на баба ми от Панагюрище да го прави този тутманик и за едно нещо съм абсолютно сигурна - прави се от невтасало тесто, т.е. няма мая, нито яйца, мас или захар.. Тестото се прави както Maria Mimi е обяснила и се слага само сирене и мазнина за плънка. Никакви хартии за печене. Труден е и Maria Mimi е права - не е за всеки, още по-малко пък начинаещ. Аз като начинаещ бих се пробвала с описаната от Краси рецепта за тутманик (не Панагюрски очевидно) защото дори и нещо да се обърка поне ще е мекичък и ще има вкус на баница със сирене :-) Докато оригиналният Панагюрски да го докараш мек без мая си е направо изкуство ;-)