Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Maria Kostoff»Моите коментари
Maria Kostoff
Maria Kostoff
Помощник Готвач

Моите коментари

Maria Kostoff коментира:
Рецептата изглежда доста обещаващо и мисля днес да спретна една мусака по тази рецепта. Да видим.
Maria Kostoff коментира:
Любимото ми ирландско кафе от доста време насам, но трябва да се внимава с прекомерната консумация :)
Maria Kostoff коментира:
Вкусна българска гозба, с пресни домати също става. Ако не желаете да е като манджичка, можете да запечете вашия праз с ориз и малко на фурната
Maria Kostoff коментира:
Става чуден сироп, много го обичаме в къщи
Maria Kostoff коментира:
Често правя песто Дженовезе по тази рецепта - перфектно е за салата Капрезе и за спагети, мммм
Maria Kostoff коментира:
Притеснявах се да не са много сухи, но с тиквата тези мъфини стават просто супер. Децата ги излапаха веднага
Maria Kostoff коментира:
много ефектни джинджифилови коледни сладки - толкова са любими на децата, че и извън коледа ги правим
Maria Kostoff коментира:
На пуканите люти чушки задължително се слага и чесън. Даже и с настъргани моркови съм правила в маринатата и става доста сполучлива комбинация.
Maria Kostoff коментира:
за тези, които не обичат мириса и вкуса на шкембето, с кладница също се получава супер.
Maria Kostoff коментира:
най-вкусните принцеси с кайма - аз слагам 2 яйца, а и понякога и малко настърган кашкавал. Децата много ги обичат.
Maria Kostoff коментира:
Аз ги поднасям кюфтетата по цариградски със сос бешамел и картофено пюре. Много сполучлива комбинация
Maria Kostoff коментира:
вчера правих тази картофена супа и стана превъзходна
Maria Kostoff коментира:
редовно приготвям тази крем супа, последния път и сложих даже малко синьо сирене - стана с превъзходен аромат
Maria Kostoff коментира:
Това е класическия кекс от детството ни, баба често го правеше, а сега и аз
Maria Kostoff коментира:
обожаваме мъфини с банани, правя ги често са децата и наистина стават много хубави
Maria Kostoff коментира:
Ще го приготвя скоро и ще споделя мнение
Maria Kostoff коментира:
Е, това вече изглежда много приятно... Ще го опитам при първа възможност, макар че въобще не се съмнявам, че ще е супер ;)
Maria Kostoff коментира:
Заливката може и без брашно, че става доста дебела, иначе рецептата е супер ;)