Maria Kostoff

Помощник Готвач
Моята стенаРецепти328СтатииСъветиКоментари23Форумни теми2Постове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки57

Здравейте,
ползвате ли рибено масло и какво? Препоръчаха ми да си купя, но се чудя какво и ще бъда благодарна ако споделите своя опит.
Гледам, че има голям избор на рибени масла, но ми казаха, че някои не са много качествени.
Благодаря 


Искам да споделя какво ми се случи, защото съм бесна.. Зарадвах когато вчера видях в Лидл да продават пресно агнешко, защото в къщи го обичаме и когато имаме възможност си го приготвяме. Видях, че агнешкото е българско от Тандем, та купих агнешки котлети и реших днес да ги приготвя. Речено сторено, сложих котлетите, подправки, масло и сложих да се пече....
Какво беше обаче очудването ми, когато след половин час месото започна да се запича и започна да мирише ужасно на старо агне. Приготвям от години агнешко и знам как мирише младото агнешко. Това си беше направо стара овца, която пробутват за агнешко. Въртях се повече от час в кухнята и се чудих какво да правя. Мазах го с какво ли не, но то мирише и мирише.... накрая замина за кофата.
Жалко, че не си пазя касовата бележка, иначе щеше да им го тресна на касата. Срамота е верига от ранга на Лидъл да не си проверяват стоката и да пробуват старо агнешко. Същото ми се е случвало и с пастърва от лидл, така че аз лично повече месо от Лидл няма да вземам. Леле така да ме е яд....



