Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Добре де, описала сте неща, за които и децата ще се сетят и накрая хвърляте простотията " ЗАПИЧАТЕ ВЪВ ФУРНА". За колко време, на каква температура,положение на тавата във фурната...това са важните неща!Няма да ги пиша аз, а ще Ви оставя да си оправите рецептата
Анонимен коментира:
Искам да попитам автора, дали е приготвял патешки бутчета по описания начин! Аз мисля, че не! Щото ще получите подметки! А снимката в рецептата е на бутче на фурна, печено два часа и половина!
Анонимен коментира:
За киселото зеле...джолан, врат и ребра! Има неща, които не се нуждаят от иновации! Така де, то и с пилешки бутчета, ще е по-добре от сърцата!
Анонимен коментира:
А яйцата са за Великден, предполагам !?
Анонимен коментира:
Петя, не съм ходил, но се басирам, че и в Лапландия има откъде да си купиш домати!
Анонимен коментира:
Сега, ако можеш и да обясниш смисъла на публикуваната ти "рецепта", и бирата е от мен и кюфтетата аз ще направя!
Анонимен коментира:
Абе, без каймичка, никаква принцеса не е! Най-много, до баронеса да я докара!
Анонимен коментира:
Добре е долната част на сланината да се отделя, тъй като е жилава и лигава! На снимката ясно се вижда линията, която разделя хубавата сланина, от тази за мас! Разбира се, това се прави, ако целим качество, а не количество!