Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Рецептата е супер. Искам само да добавя, че се получава чудесно и без запържване. Слагам и лука и ориза направо в тавата с месото и си го пека на фурна. Запържването на ориза до стъклен е по-скоро българска традиция и в останалите страни не знам да се практикува. Личо за мен по-здравословно е без пържене и се получава!
Анонимен коментира:
Гювеч никога не се слага в предварително загрята фурна !
Анонимен коментира:
И после какво ? Как печем ? Как се нареждат в тавата - застъпваме или не, в загрята или в студена фурна ? Още 1-2 изречения ли Ви се досвидяха !?
Анонимен коментира:
Колко кисело мляко ? Май е пропуснато...
Анонимен коментира:
Предполагам, че се слагат във фурната, но на колко градуса ги печем ?
Анонимен коментира:
Сложих малко слайсове кашкавал във "ветрилото" и много добре се получи.
Анонимен коментира:
Класически пример за bro-science (псевдонаука). Копи пейст глупотевини.
Анонимен коментира:
Много лесна и вкусна рецепта ! Само 90 грама захар, а е страхотно сладко и вкусно !
Анонимен коментира:
Много е добра идеята. Често , ако правите сладкиш с жълтъци, ви остават белтъците. Това е добър, бър и лесен начин да се оползотворят !
Анонимен коментира:
Колко време се готвят в уреда на пара ?