Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Това е някаква каша. Вкусна, но все пак каша. И не е пържена, а само запържена. А иначе, като всяка каша, си е варена. Такива ми ти работи...
Анонимен коментира:
Липсва кашкавал, който си добавих на своя глава. Иначе благодаря за рецептата. Нямам проблеми със здравето, просто ужасно ме мързи да пържа пълнени чушки със сирене (или както е модерно сега - чушки бюрек).
Анонимен коментира:
Това нещо, макар и вкусно, няма нищо общо с пица. Не прекалявайте с подражанието. Нито подправките, нито плънката, нито външния вид; просто нищо не е като при пицата. Освен ако не броим за пица онова балкантуристко недоразумение (печена питка с плънка). За такива неща в Италия ви заплашва углавно преследване, синьора!
Анонимен коментира:
Да се слага кетчуп в пица е кулинарно престъпление, а в Италия е дори углавно )))
Анонимен коментира:
Защо освен тенджерата, трябва да се мие и тиган? А не може ли всичко да бъде запържено направо в тенджерата? Питам заради един приятел, де )) Да не говорим пък, че всичко може да бъде сготвено и в тигана, просто се добавя по-малко вода, но пък по-начесто... Иначе се получи много добре, но вместо бутчета сложих филе; и вместо тиган и тенджера, след това мих само тенджера ))) Наздраве от един заклет ерген!
Анонимен коментира:
Извинявайте, намерих дървена печка... Само че е играчка за малки деца. Надявам се, не сте готвили на нещо такова (вижте снимката)?
Анонимен коментира:
"дървена печка"? Сериозно? Вие имате печка, направена от дърво и още не се е превърнала на въглен? )))
Анонимен коментира:
Хмм, или бирата ми е дошла в повече, или наистина не мога да отговоря на отговора ))) Та, по темата - мусака без кайма си е огретен )) Картофен, постен, ама огретен )) Пак върви с бира, то тя си върви и на гладно, де ))) И не махайте стеблата, моля! Като ще рупаме фураж, да го правим като всички тревопасни! Нима магарето подбира само листата? )))
Анонимен коментира:
Ама как така ще махаме стеблата на тревуляците? Че те също са вкусни! Карина, обяснявайте защо едно нещо не се слага в манджата, моля! Така поне правят всички готвачи (а и хората на науката, например). Или Вие утре можете да публикувате рецепта за мусака, като просто напишете "кайма не се слага" :) Ама защо, ама как... все въпроси без отговор :)) Хайде, черпя една студена бира, ако тутакси обясните защо без стебла!
Анонимен коментира:
"Дали в Родопите има толкова дълголетници заради родопската салата " Наистина, дали дълголетниците в Родопите са чували за тази салата? ))) Гледам, че трябва картофите да са смолянски... а маслинката трябва ли и тя да е смолянска? )))
Анонимен коментира:
С тази гозба се посрещат гозбите? Това е нещо на "родопски" език, навярно? И това ще е единственото родопско нещо, май ))) Само за протокола - виждам, че рецептата включва и царевица... Обяснете ми на мен, неукия, къде в Родопите се отглежда царевица и защо я консервирате? ))) А иначе, за да сме точни, това си е най-обикновен джуркан боб, но някой е решил да добави фуражна царевица и да го нараче "родопски".
Анонимен коментира:
А защо да не се бърка с качамака, моля? Само защото това нещо е кръстено "родопско" ли? То тогава и тъй наречената от бившия "Балкантурист" шопска салата не трябва да се бърка с оригиналната средиземноморска, може би? ))) Фетишът към родопското направо ме избива на истеричен смях и подигравки!
Анонимен коментира:
Явно става дума не за 50 г. дробчета, а за 500 (половин килограм). 50 грама тежи едно дробче, а от него няма как да станат 8 порции )))
Анонимен коментира:
Съдейки по другите количества, брашното сигурно е две супени лъжици. Но мен това не ме притеснява, винаги готвя на око. Впрочем, добавих този сос към печено пиле, в чинията добавих и две лъжици картофено пюре. Бива си я манджичката, даже съседката взе да ми завижда ))))