Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Целта на процеса е да се премахнат вендузите " -- МОЛЯ ?!! Що за идиотщина е това ?! Не пишете глупости ! Вендузите са 50 процента от пипалото !
Анонимен коментира:
Тази паста не се приготвя лесно ! Трябва доста практика ! Вероятно белтъците не са разбити достатъчно , отделно без миксер не може да разбиеш белтъците достатъчно ! После кашата и белтъците се объркват заедно много нежно с ръце и така ! Ако белтъците не държат гъстота на пяна , няма как да се надуят сиренцата ! Ако имаш въпроси , моля , ще отговоря ! Успех !
Анонимен коментира:
Ще останат сурови ! Тази панировка е за готови за консумация продукти , като сирене , шунка , кашкавал и прочее ! Пилешко филе също става , но тиквички - не ! Освен , ако не са нарязани на много тънко !
Анонимен коментира:
Байганети също ги наричат ! Пък с кашкавал направо са супер вкусни !
Анонимен коментира:
Като професионалист ще ви кажа как аз го правя и се получава перфектен вкус ! 300 грама цедено мляко , Може и 400 , но става много гъст , една кутийка майонеза , две кисели млека -Най добре МАДЖАРОВ или други гъстички , сол ,чер пипер , чесън , копър , ако може пресен , но и сух става , и една супена лъжица,,,,, горчица ! Една лъжичка мед , ако имате , не е задължително !Всичко това се разбива добре с тел и ще видите какво става !
Анонимен коментира:
Лозева , доматите се слагат след задушените зеленчуци и като изврат се прибавят картофите ! И най вече не спорете кое и кога се слага , щото едно ястие има поне три начина да се приготви , така че, общо взето кой както му изнася така готви , А Тотка да ти кажа , че доматите след като изврат се слагат картофите и няма как да останат твърди ! И да кажа , че точно тази рецепта е класическата