Моите коментари

Определено бърз и икономичен начин за приготвяне. А дали питата става пухкава или стои някак тежко ,самото тесто? Поздрави.
Добро попадение. Лесна на приготвяне и най-вече здравословна. Добро начало за начинаещи в кухнята. Снимката която прилагам е доста опростен вариант на салатата Цезар.. Поздрави.
В наше време ,почти през цялата година могат да се намерят всякакви зеленчуци, да, така е , но идеята ми в случая със заглавието на рецептата е, цветовата гама , свежестта и лекотата на съставките . Иначе салатата може да се приготвя по всяко време на годината. Поздрави.
Хубава рецепта. Когато живях в Израел, се научих от местните хора да я правя тази рецепта . Само че аз добавях пресни нарязани на ситно домати, и нали обичам леко пикантните ястия ,прибавях и мъничко нарязана на ситно люта чушка( само за мен ) .Шакшуката е доста популярна в Израел . Смята се, че родното място на ястието е Тунис.