Моите коментари

Хубава рецепта. В момента ги пека и кухнята приятно ухае )))
Рецептата е много сходна със Шакшука ..
В моя случай, при приготвяне на рецептата ,добавих и малко свaрен лимец. Много добре се получава.
Чудесна рецепта. Приготвих я днес , мога да заявя че се получи действително вкусно .
Рецептата ме грабна още от началото. Приготовлението не е трудоемко , а продуктите са достъпни за всеки. Скоро време ще бъде приготвена и от мен. Поздрави!
И аз днес се позабавлявах с оформянето,тъй като до сега не съм ги правила. Какво се прави за да не загорят толкова бодличките от фиде ?
Правила съм кремвирши по този начин, вече няколко пъти. Малко е рисковано да се оформят като сърце с клечка, поради риска от разполовяване на долната част на сърцето.. Трябва си внимание в този случай. Иначе рецептата е добра.
Определено бърз и икономичен начин за приготвяне. А дали питата става пухкава или стои някак тежко ,самото тесто? Поздрави.
Добро попадение. Лесна на приготвяне и най-вече здравословна. Добро начало за начинаещи в кухнята. Снимката която прилагам е доста опростен вариант на салатата Цезар.. Поздрави.
В наше време ,почти през цялата година могат да се намерят всякакви зеленчуци, да, така е , но идеята ми в случая със заглавието на рецептата е, цветовата гама , свежестта и лекотата на съставките . Иначе салатата може да се приготвя по всяко време на годината. Поздрави.
Хубава рецепта. Когато живях в Израел, се научих от местните хора да я правя тази рецепта . Само че аз добавях пресни нарязани на ситно домати, и нали обичам леко пикантните ястия ,прибавях и мъничко нарязана на ситно люта чушка( само за мен ) .Шакшуката е доста популярна в Израел . Смята се, че родното място на ястието е Тунис.